Inschrijvingen zomerlive 2024 zijn geopend!

Door omstandigheden is de Nexus helaas nog niet te gebruiken en moet er dus ingeschreven worden via het formulier op de website. Die kan je hier vinden. Wij willen jullie vragen om ook het personageformulier in te vullen voor jou personage. Ook dit formulier kan je vinden op de website. 

Vanuit de VC willen we graag wat met jullie delen: deze winter is namelijk het 30 jarig jubileum en daar hebben we natuurlijk plannen voor. Met de opbouw van die plannen gaan we van de zomer al beginnen – dus de evenementen zijn dit jaar IC aan elkaar gekoppeld. Maar, we houden er natuurlijk wel rekening mee dat niet iedereen beide evenementen zal kunnen, dus het blijven wel 2 op zichzelf staande evenementen. 

Juist omdat de timing van het zomerlive OC gezien niet optimaal is, kunnen we ons voorstellen dat mensen die graag vooraf weten. Vandaar deze kleine tip van de sluier wat betreft verwachtingen voor de lives dit jaar. NPC’s van de zomer, hebben we liever niet in de spelers rol deze winter – andersom is wel prima.

Voor spelers: We hebben ook weer twee vraag je VC avonden. Deze zijn op donderdag 16-05-2024 en op zaterdag 22-06-2024.

Je personageformulier en andere vragen aan de VC ontvangen wij graag uiterlijk op 01-06-2024.

Voor NPC’s: De NPC-dagen zijn op zondag 28-04-2024 en op zaterdag 25-05-2024

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur
en Verhaalcommissie